Nyheter

01 Sep 2014

Nytt samarbete med CARFAX

I dagarna inledde vi på Bildax ett samarbete med CARFAX. Det för att du som kund ska känna dig säker på att DU gör en trygg bilaffär.

Vårt samarbete med CARFAX gör det möjligt för dig att se detaljerad bilhistorik om de bilar vi har till salu. CARFAX är ett företag som har 30 års erfarenhet av att tillhandahålla fordonsrapporter. I alla annonser för våra bilar har vi en länk till CARFAX där du alltid kan se bilhistoriken gratis. Genom deras tjänst vi nyttjar får du reda på om bilen du är intresserad av har inkonsekvent mätarställning, någonsin har stulits, dess besiktningshistorik etc. Alla begagnade bilar har en historia att berätta, genom vårt samarbete med CARFAX kan ni få reda på bilens historia direkt.

28 Aug 2014

Bildax nya webbsida

Nu har vi äntligen fått ut våran nya snygga sajt. Vi hoppas att ni som våra kunder kommer uppskatta den lika mycket som vi gör.
Som vanligt kan ni enkelt hitta eran dröm bil under fliken Bilar i Lager.  Om du vill få hjälp med att sälja din privata bil så klickar du på Vi köper din bil.
Nyheter kommer vi på Bildax att lägga ut kontinuerligt, så glöm inte att besök vår sajt ofta, så du inte missar något.
Glöm inte att läsa om våra fina Försäkring, Finansiering samt Garantier.

Om du vill tycka till om något angående vår nya webbsida eller om du på något annat sätt vill kontakta oss, så gör du det enkelt via Kontakta oss

26 Aug 2014

Ny logotyp för oss på Bildax

Vi på Bildax fick i dagarna vår nya logotyp klar efter ett samarbete med en reklambyrå från Uppsala. Den nya logotypen skapades för att ge oss ett modernt och seriöst varumärke utåt. Ovanför texten Bildax har vi valt att ha med en siluett av en bil för att styrka vad vi jobbar med, nämligen att vi säljer begagnade svensksålda bilar till bra priser.

Existing User?

Lost your password?