Bildax partners

Bildax är stolta över sina partners

Idag så jobbar vi väldigt nära med våra partners. Nedan så kan du läsa vilka partners vi jobbar med. Det som är viktigt med våra partners är att kunna ge er som kunder den bästa servicen och tryggheten.
Om du skulle villa jobba med oss som partners så får du kontakta oss

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.
Länsförsäkringsbolagen har en drygt tvåhundraårig historia som lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag. Det första länsförsäkringsbolaget, Länsförsäkring Kronoberg, grundades redan år 1801, flertalet av de övriga under de närmaste decennierna därefter. Idag är länsförsäkringsbolagen 23 till antalet och de har alla ett komplett sortiment inom bank och försäkring och erbjuder en heltäckande fastighetshetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Idén har redan från starten varit att skapa trygghet på hemmaplan för kunderna, som också är våra ägare. Samarbetet mellan länsförsäkringsbolagen inleddes 1917 och har successivt vuxit fram.
Solidförsäkringar grundades 1993 och har idag ca 3 miljoner kunder i Sverige. Vi är ett av de marknadsledande försäkringsbolagen på produktförsäkringar, rese och vägassistansförsäkringar. Det är skillnad på garanti och försäkring. Med en garanti från din återförsäljare behöver du som bilägare inte själv lägga tid på att fylla i komplicerade skadeanmälningar.
Packlines historia tar sin början i slutet av 1970-talet, då bl a tillverkning av förvaringslådor till bilar startades i Strängnäs. Den första riktiga takboxen såg dagens ljus 1982 och så vitt vi vet var det den första i världen – The Mother Of All Boxes. Två år senare skapades den designsuccé som de flesta förknippar med begreppet takbox – Packline Original. Därefter har vi lanserat en rad modeller som var och en blivit vägledande för dagens takboxdesign – från 1984 års originalbox till lanseringen FX-serien som startade 2001. Vi har dessutom varit ensamma om att från start använda glasfiber – ett helt överlägset material när det gäller aerodynamiska egenskaper, styrka, vridstyvhet och finish. Du känner igen en Packline direkt genom placeringen tätt mot biltaket – detta tillsammans med den smäckra formen gör att en Packline alltid upplevs som en integrerad del av bilens formspråk.
Välkommen till CARFAX, världsledande på marknaden för bilhistorik. CARFAX har 30 års erfarenhet av att tillhandahålla fordonsrapporter och den största databasen i Sverige med miljontals av poster för ALLA begagnade bilar i Sverige och importera bilar från USA. Du kan göra en kontroll på varje Svensk eller Amerikansk begagnad bil genom att helt enkelt skriva in bilens registreringsnummer och direkt se hur mycket information CARFAX har om bilen. Ta reda på om bilen du är intresserad av har inkonsekvent mätarställning, någonsin har stulits, dess besiktningshistorik osv! Varje begagnad bil har en historia alla. Köp aldrig en begagnad bil utan att kontrollera med CARFAX.
Vår affärsidé handlar om att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer och bidra till ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar genom att sälja finansieringstjänster till små och medelstora företag samt privatpersoner. Vårt erbjudande betyder olika saker för olika människor. Men två saker är vi inte för någon: högt upp eller långt bort. Vi har lång erfarenhet av många branscher och anstränger oss hela tiden för att leva närmare våra kunders och partners affär – för att på djupet förstå både produkterna, människorna och nyttan. Då kan vi fatta beslut som är både snabba och kloka. Då kan vi vara personliga och enkla och samtidigt professionella. Och då kommer våra kunder och partners närmare sin nästa affär.

Existing User?

Lost your password?